marți, 10 aprilie 2012

Parul tau e lipsit de stralucire?

1. Ceaiul de musetel si berea - se amesteca ceaiul de musetel cu bere si se clateste parul cu acest lichid.


2. Berea "rasuflata" - poate fi excelenta ca si balsam pentru par.



3. Zeama de lamaie - amestecata cu putina apa se poate folosi pentru clatirea parului dupa samponare.



4. Otetul - remediu demult folosit pentru a reda stralucirea parului. Se clateste parul cu apa si otet dupa samponare.



5. Mierea de albine - datorita proprietatilor sale hidratante, parul tau va straluci de sanatate. Poti sa-ti prepari o lotiune cu miere, amestecand 3 lingurite de miere cu putina apa.



6. Henna - folosita pe post de balsam este foarte benefica pentru sanatatea parului. Ii reda echilibrul si stralucirea de altadata.



7. Praful de copt - curata in profunzime parul. Adauga putin praf de copt in samponul tau si aplica apoi pe par, executand samponarea obisnuita. O alta solutie este sa lasi deoparte samponul si sa masezi scalpul ud cu praf de copt (curata si indeparteaza celulele moarte), dupa care sa clatesti cu apa. La inceput vei avea un par mai uscat, dar dupa cateva saptamani scapi de matreata si te poti bucura de un par fin si plin de stralucire.



8. Otetul de cidru - curata foarte eficient parul imbacsit de fixativ sau spuma. Amesteca un sfert de cana de otet de cidru in 3 litri de apa si poti pastra compozitia la frigider. Este ideala de folosit pe parul ud si samponat in prealabil. Iar la final, se clateste parul cu apa rece.



9. Esspreso - se lasa la racit si se aplica pe parul uscat. Dupa ce actioneaza un timp de 20 de minute se clateste parul cu apa din abundenta.



10. Ouale - preparati singura un sampon din oua, amestecand: 1 ou, 1 lingurita ulei de masline, 1 lingurita zeama de lamaie, 1 lingura de sapun din ulei de masline, 1/2 cana apa sau ceai din plante si 5 picaturi de ulei esential (aroma pe care o preferi). Inlocuieste samponul tau cu aceasta compozitie si parul tau va straluci din nou.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu