vineri, 13 aprilie 2012

Review Bioderma solutie micelara pt tenul sensibil

Hello girls, stim cu toate ca nu este indicat sa ne culcam cu stratul de machiaj pe fata, o noapte de somn fara a indeparta machiajul este echivalenta cu 3 zile de imbatranire,inainte foloseam servetele demachiante dar cum tot timpul ne plictisim de produsele pe care le folosim mi-am achizitionat o solutie micelara pentru demachiere la recomandarea unei prietene,  si m-am gandit sa va spun si voua despre ea.

Indicatii:

Solutie micelara pentru piele sensibila.Curata, indeparteaza machiajul, calmeaza si reimprospateaza pielea. Pentru fata si conturul ochilor.

Ce spun ei:

Curata delicat si indeparteaza machiajul de pe fata si conturul ochilor fara sa necesite clatire.Micelele continute, capteaza impuritatile si machiajul pastrand echilibrul cutant.Ingredientii activi calmanti previn si reduc inflamatia. Toleranta oculara si cutanta excelenta. Nu contine parfum. Hipoalergenic.

Utilizare:

Se aplica dimineata si seara, pe o discheta demachianta, cu ajutorul careia se indeparteaza machiajul si impuritatile, prin miscari delicate.

Gama Sensibio de la Bioderma se adreseaza persoanelor cu ten sensibil, care se roseste usor, face cuperoza, da senzatia de strangere si mancarimi.

Puncte forte:

  Usuca cosurile si nu irita ochii 
 Solutia spumeaza si isi face treaba extraordinar
 Nu am observat sa imi cada fire din gene cum de obicei mi se intampla de la alte tipuri de lapte demachiant sau servetele umede
 Nu contine parfum ceea ce imi place extraordinar de mult
 Pielea ramane neteda si curata, inflamatiile de orice fel se calmeaza si se vindeca mult mai repede
 Mi se pare foarte spornica, in peste 3 saptamani am folosit mai putin de jumatate



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu